Terug

JobaanbiedingAccount Manager Marketplace

Algemene Missie

Onze Marketplace groeit snel, waarbij we hard op weg zijn om de grootste Marketplace binnen DIY te worden. De Business Developer is eindverantwoordelijk voor de onboarding binnen Mirakl, jij neemt dit over en bouwt een sterke relatie met de nieuwe verkooppartners. Je gebruikt jouw strategisch inzicht in combinatie met de door jou geanalyseerde markt trends om prioriteiten te stellen. Daarnaast ben jij in staat analyses en inzichten te delen met de verkooppartners, zodat zij nog verder kunnen groeien binnen de Marketplace.


Beschrijving

Je werkt in een jong en enthousiast team, dat rechtstreeks onder de CEO valt. Dat betekent snelle beslissingen nemen en nieuwe processen professioneel doorvoeren. Naast het verzilveren van de externe kansen, heb je een interne ambassadeursrol. Ook neem je de interne zorgen weg en belicht je de kansen vanuit het ROPO model.

Verder bestaat jouw takenpakket uit:

  •  De leverancier helpen het maximale uit onze Marketplace te halen;
  •  Bouwen van sterke relaties met verkooppartners;
  • Opstellen van groeiplannen incl. o.a. de nodige promotie’s en assortimentsuitbreidingen
  • Beoordelen van content en delen van verbeterpunten.


Vaardigheden

Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in eCommerce account management, zoals online sales of online marketing. Daarnaast ben je open, positief en heb je een actieve persoonlijkheid die de kansen spot en hier ook daadwerkelijk werk van maakt. Aanvullend heb je:

  • Een Bachelor, bij voorkeur een marketing/communicatie/economie/ gerelateerde opleiding;
  • Affiniteit met DIY;
  • Drietalig: Frans, Nederlands, Engels;


Opleidingsniveau

Een Bachelor, bij voorkeur een marketing/communicatie/economie/ gerelateerde opleiding


Talen

Nederlands Frans Engels


Takenpakket

De functie van Account Manager Marketplace bieden we voor 36 uur per week aan. Je komt in een internationale organisatie met een informeel karakter te werken. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeien en een stuk coaching vinden wij belangrijk. Onze Maxeda Academy zal jou hierin helpen. Hybride werken is ook mogelijk,  waarbij je de vrijheid krijgt om zelf vorm en invulling aan je werkweek te geven (bijvoorbeeld door deels op kantoor, thuis of op andere locaties te werken)


Voltijds
Aantal dagen per week: 5
Aantal uren per week: 36


Hoofdzetel

solliciteren voor deze functie

Vind een job

Volg ons op sociale media